Over mij

 

Afbeeldingsresultaat voor logo vuMijn naam is Margriet Griffioen en ik ben opgegroeid in Geleen. Na mijn Artsenopleiding aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en een Postdoctorale opleiding Toxicologie heb ik gekozen voor de opleiding tot Bedrijfsarts en heb ik mij gespecialiseerd in de Bedrijfsgeneeskunde aan de CORVU-opleiding te Amsterdam

Daarna heb ik bij diverse landelijke Arbodiensten in de regio Zuid-Limburg gewerkt en ervaring opgedaan in alle branches in de arbeidsmarkt: productiebedrijven, gezondheidszorg, maatschappelijke dienstverlening, zakelijke dienstverlening, transport, overheid, etc.

Ik beoefen dit mooie vak,  waarbij ik als arts midden in de maatschappij kan staan, al meer dan 25 jaar met veel inzet, betrokkenheid  en werkplezier. Elke werkdag biedt nieuwe uitdagingen, mogelijkheden en kansen en dat wil ik ook overbrengen aan werknemers en werkgevers.

In 2015 heb ik de stap gezet als zelfstandig bedrijfsarts verder te gaan om onafhankelijker, innovatiever, en met meer maatwerk mijn vak te kunnen uitoefenen en heb ik WerkaanZ B.V. opgericht.

Ik werk hierbij nauw samen met andere professionals als arbeidsdeskundigen, (A&O-)psychologen, bedrijfsmaatschappelijk werkenden en  behandelaren in multidisciplinaire revalidatie trajecten.